TheExplorer.no will become BusinessNorway.com from 30 March 2023.

Explore BusinessNorway.com
Login

The Explorer lanserer partnernettverk for næringslivet

17. august, 2020
Av The Explorer
LogoSalat_06302020 (1).jpg

Partnernettverket

Ledende norske bedrifter og organisasjoner går sammen for å støtte The Explorer og markedsføre grønn teknologi fra Norge.

NHO, Nordic Edge og UN Global Compact er noen av dem som blir å finne i The Explorers partnernettverk. Nettverket skal bidra til at The Explorer kan gjennomføre en rekke nye aktiviteter, blant annet internasjonale arrangementer og markedsføringskampanjer.

The Explorer er Norges offisielle utstillingsvindu og plattform for grønn teknologi. Tjenesten er driftet av Innovasjon Norge og finansiert av norske myndigheter. Siden lanseringen i 2018, har privat sektor vært tett involvert i utformingen og utviklingen av The Explorer.

Nå intensiverer næringslivet samarbeidet. Slik blir den offentlig-private innsatsen styrket og grønne løsninger fra Norge mer synlige i internasjonale markeder.

Hva er partnernettverket?

Partnerne til The Explorer kan være private bedrifter, offentlige organisasjoner, klynger, eller andre miljøer som er interesserte i å jobbe med The Explorer for å promotere grønn teknologi fra Norge.

En liste over partnere finnes nederst på denne siden.

Partnerne i The Explorers nettverk binder seg til ulike nivåer av samarbeid, slik at forskjellige partnere kan bidra med sine styrker. Samarbeidet går blant annet ut på å få nye bedrifter publisert på The Explorer, promotere The Explorer i sosiale og digitale kanaler, gjennomføre markedsføringskampanjer, og avholde arrangementer i både inn- og utland.

Hvordan fungerer The Explorer?

På TheExplorer.no er det samlet over 350 grønne løsninger fra norske bedrifter. Nye løsninger publiseres ukentlig. Hver måned er over hundre tusen internasjonale besøkende innom nettsiden for å lese om hva Norge har å tilby innenfor grønn teknologi.

The Explorer samarbeider aktivt med Innovasjon Norges utekontorer og norske ambassader i hele verden for å fremme grønne næringer fra Norge. Tjenesten tiltrekker seg internasjonale bedrifter og offentlige organisasjoner som ønsker å danne nye kontakter for å ta i bruk grønne og bærekraftige løsninger i sine markeder. The Explorer er dermed en gratis markedsføringskanal for norske bedrifter som vil eksportere sine grønne løsninger.