TheExplorer.no will become BusinessNorway.com from 30 March 2023.

See details
Login

Er du interessert i det østafrikanske markedet? Da bør du bli med den norske delegasjonen til Kenya

13. november, 2019
Av The Explorer

Norske bedrifter inviteres til å bli med på en næringsdelegasjon i februar 2020. Delegasjonen vil ha hovedvekt på fornybar energi, smarte byer, digitalisering og agritech. Registrer interessen din nå.

Bedrifter på The Explorer oppfordres til å bli med på delegasjonen, som er organisert for det planlagte offisielle besøket til HKH Kronprins Haakon til Kenya 9-12 februar 2020. Registrer deg via denne lenken.

Delegasjonen er en unik mulighet til nettverksbygging og læring for bedrifter som er interesserte i det kenyanske og østafrikanske markedet.

Kenya er den største økonomien i Øst-Afrika og en naturlig inngangsportal til regionen. Siden 2004 har den bilaterale handelen mellom Kenya og Norge blitt tredoblet.

Jordbruk er den ledende næringen i Kenya, mens Nairobi er på vei til å etablere seg som et digitalt fyrtårn. Fornybar energi er også svært viktig for Kenya.

Hvorfor bli med på en næringsdelegasjon?

The Explorer gir norske bedrifter internasjonal synlighet i markeder i hele verden. Via kontorene til Innovasjon Norge og norske ambassader, blir The Explorer-bedrifter vist fram i møter, på arrangementer og på sosiale medier.

I tillegg til den digitale tilstedeværelsen på The Explorer, er imidlertid fysisk tilstedeværelse viktig for å utmerke seg blant konkurrenter. Næringsdelegasjonen tilbyr:

  • Seminarer og middager med kenyanske motparter
  • Bedriftsbesøk for relevante områder i kenyansk-norsk handel
  • Kontakt til kenyansk og norsk media

Hvordan melde seg på delegasjonen til Kenya?

Registrer interessen din for å bli med til Kenya ved å følge denne lenken. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Karen-Anne.Tveiten@innovasjonnorge.no.

Max Tangen, CEO, 7Sense

Vi i 7Sense var med på en næringsdelegasjon til Chile i mars 2019. Det var en flott mulighet for å knytte kontakter i et nytt marked og få synlighet foran potensielle kunder og samarbeidspartnere. 7Sense er også på The Explorer og vi ser absolutt verdien av å kombinere digitale og fysiske møteplasser.

7Sense.jpg